Ervaringen

Winni

Van mijn vriend kreeg ik voor mijn 30e verjaardag mijn rijbewijs cadeau. Zelf had hij 14 jaar geleden ook les gehad van Paul.

Ik was erg angstig en onzeker in het begin. Paul heeft mij waanzinnig goed geholpen. De tijd genomen om mij zelfverzekerd te leren rijden. Ik voelde mij fijn bij hem in de auto. Nu zelfs in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Ik ben Paul ontzettend dankbaar.
Winni


Laura

Bij rijschool Paul Bergers heb ik het altijd prima naar mijn zin gehad. Paul stelde me op mijn gemak en heeft me rustig naar het theorie examen geloodst, wat ik dan ook in 1 x heb behaald.

Voor het praktijkexamen heeft hij me aangeraden om eerst een proefexamen te doen, waardoor je eventueel verschillende vrijstellingen kon krijgen. Voor dit examen was ik heel erg nerveus, maar weer was daar Paul die mij geruststelde en zei dat alles goed zou komen. Het examen ging prima en ik kreeg vrijstelling voor bijzondere verrichtingen.

Het officiƫle examen verliep vlekkeloos en ik ben dan ook in 1 x geslaagd.

Paul is een prima rij-instructeur die feilloos aanvoelt hoe je in je vel zit en weet hoe hij je op je gemak kan stellen.

Groetjes,
Laura


Maaike

Omdat Paul Bergers mijn broer en zus had leren autorijden, ben ik ook bij hem gaan lessen. Ik vond het in het begin doodeng, maar onder de kundige begeleiding van Paul heb ik het autorijden onder de knie gekregen en mijn rijbewijs gehaald.

Zijn lessen waren niet alleen leerzaam, maar hij zorgt ook voor een leuke sfeer, in een goed verzorgde lesauto.

Maaike


Freek

Paul is een onwijs goede instructeur. Hij legt alles duidelijk en helder uit, heeft veel geduld en is een fijn persoon om naast je te hebben in de auto.

Wat Paul erg handig doet is dat hij de rijlessen op jou afstemt. Zo kan hij je rijles laten starten op school en daarna weer thuis afzetten. Super handig om zo je tijd in te delen.

Ik ben in 1x geslaagd voor mijn theorie en praktijkexamen en dat allemaal dankzij Paul

Groeten,
Freek